granslev kirke

Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Kammerherreinden

Skrevet: 22-10-2021
Næste højskoleaften, d. 26. okt. skal vi høre om en komtesse fra Frijsenborg der fik et broget og vidtløftigt liv. Den spændende historie fortælles af pensioneret lærer fra Hammel, Jens Ole Ravn-Nielsen.

Alle er velkomne.

Allehelgensaften i Sall kirke

Skrevet: 15-10-2021
Søndag d. 7. november kl. 19.00.

Ved denne gudstjeneste vil navnene blive læst op på alle, der er døde i vore 4 sogne, eller er blevet begravet her siden sidste Allehelgensdag.

Cellist Maria Isabel Edlund medvirker med stemningsfuld musik. Maria er uddannet ved musikkonservatorierne i Malmö og Århus.

Hun har optrådt i mange forskellige konstellationer i Danmark og i udlandet: som solist og gæstemusiker ved forskellige symfoniorkestre og som kammermusiker i mindre ensembler, bl.a. Taïga String Quartet og det århusianske barokensemble BaroqueAros. Se eventuelt.

Koncert og fællesspisning

Skrevet: 27-09-2021
Efter bjerge af æbleflæsk mm, høstfællessange og lysbilleder i Sognehuset nød vi koncerten med Anna Lystbæk i Houlbjerg Kirke der var smukt pyntet i efterårets farver.

Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 25-09-2021
Med amatørarkæolog Henrik Akselsen, den 28. september kl. 19.30.

Henrik gjorde et fint fund på præstegårdsjorden da han fandt den smukke guldring.

Kom og hør ham fortælle om sin hobby

Vi serverer kaffe og kage undervejs

Koncert med Anna Lystbæk i Houlbjerg Kirke

Skrevet: 01-09-2021
torsdag d. 23. september kl. 20.00

Den 34-årige vestjyde har vist sig som en mange-facetteret sanger, pianist og sangskriver, der har en bred vifte af koncerter bag sig. Både som akkompagnatør og med egne projekter.

I februar 2018 udgav hun det stemningsmættede debutalbum ”Myth House”, og i marts 2021 tager hun på turné med opfølgeren ”Room for Love”. Med sig har hun guitaristen Rune Kjeldsen (har gennem årene været fast guitarist hos Poul Krebs, Hush, Steen Jørgensen, The Savage Rose, C.V. Jørgensen,

Carl Emil Petersen m.fl.), som også har været medproducer på albummet, der er indspillet på tværs af landet fra hver deres hjemmestudie i henholdsvis Spjald og København.

Når man lytter til Annas musik, er det de brede klange, de stærke og sarte toner, den varme og

modne vokal og en legende tilgang til musikken, man hører. Lyden er atmosfærisk og trækker tråde tilbage til folkemusikken, jazz, afro og blues, men med en lyrisk og nordisk tone. Den spænder mellem det let tilgængelige og det mere eksperimenterende udtryk. Det mørke og det lyse.

Det triste og det smukke. Koncerten vil bygge på de to albums ”Myth House” og ”Room for Love” – med Annas nærværende vokal i front, hendes fantasifulde touch på tangenterne samt Runes sublime guitarspil.

Inden koncerten inviterer menighedsrådene på et måltid mad og fællessang med høsttema i Sognehuset i Houlbjerg kl. 18.00. Tilmelding til: jessen.marianne@gmail.com