Granslev
Granslev kirke
Granslev sogn

HØSTGUDSTJENESTER

Skrevet: 04-09-2018
Vi fejrer høsten i alle kirkerne, men gør i år særligt opmærksom på gudstjenesten i Houlbjerg kirke torsdag den 13. sept. kl. 17.00, hvor der også er fællesspisning i forsamlingshuset, alle er meget velkomne, men husk gerne tilmelding til maden, og vi modtager også gerne donation af kurve med afgrøder til pynt i kirken og senere auktion i forsamlingshuset. Sognekoret medvirker både i kirke og forsamlingshus.

Vi starter med takkegudstjeneste i Houlbjerg Kirke og bærer derefter de donerede kurvene hen til Houlbjerg Forsamlingshus, hvor vi i samarbejde med Houlbjerg Borgerforening holder fællesspisning og auktion over kurvene. For spisning betaler man 25 kr. ved indgangen (børn under 14 år er gratis). Det er nødvendigt med tilmelding senest d. 9. september til Doris Thomsen: SMS 61 28 42 53 Mail: doris.mth@gmail.com. Vi håber, der er mange, der vil give en kurv eller lignende - det beder vi også om, at I meddeler Doris.

Andre høstgudstjenester:

Haurum d. 9. september kl. 11.00

Granslev d. 30. september kl. 11.00 med børnekoret LØVsangerne

Sall d. 7. oktober kl. 11.00 med minikonfirmand-afslutning og frokost i forsamlingshuset.


PILGRIMSVANDRING FRA GRANSLEV KIRKE - søndag d. 2. sept. 2018

Skrevet: 14-08-2018
Dagen indledes med gudstjeneste kl. 09.30, hvorefter der bydes på kaffe og et rundstykke.

Ca. kl. 10.30 samles deltagerne på P-pladsen foran kirken, og herefter vandrer vi omkring 11 km i omegnen og afslutter med suppe i Granslev forsamlingshus.

En del af vandringen foregår som stillevandring, ligesom der vil været et par ord til refleksion undervejs. Er det umuligt for dig med tavshed undervejs, så kan vi lave en lille ”bagtrop”, hvor man kan opretholde muligheden for samtale.

Alle er velkomne til at vandre med, men vi beder om tilmelding til suppe i forsamlingshuset senest d. 29. august til steen@europilgrim.dk.


SOGNEUDFLUGT til Hammerværket i Godthåb, torsdag d. 23-08-2018

Skrevet: 07-08-2018
Hammerværket er et arbejdende industrimuseum i landsbyen Godthåb syd for Aalborg.

Museet har til huse i ældre industribygninger, som blev ledige ved nedlæggelsen af Zincks Fabrikker i 1977.

Tilmelding senest 19. august til Kirsten Larsen: 86 96 44 97 – 30 34 27 95 –vm30@privat.dk (husk at opgive tlf. eller mail samt antal)

Afgang fra sognehuset i Houlbjerg kl. 11.30

Ankomst til Hammerværket ca. 12.50

Rundvisning i ca. 1,5 time, derefter kaffe med brød og lidt på egen hånd.

Afgang ca. 16.00 med hjemkomst omkring kl. 18.00

Pris 20,-

Vel mødt - Menighedsrådene


Indvielse af flyglet i sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 03-08-2018
- med klaver-musik og fællessang -

Torsdag d. 16. august kl. 19.30

Det er en stor glæde for mig som kirkernes musik-ansvarlige, at vi nu i juli har fået et nyt dejligt instrument i sognehuset - et næsten nyt flygel af mærket Yamaha , som vi har fundet til en favorabel pris.

Derfor vil vi gerne invitere til en lille uhøjtidelig indvielse torsdag d. 16. august, hvor efterårssæsonen samtidig skydes i gang.

Jeg vil præsentere instrumentet ved at spille lidt forskellig klassisk og rytmisk klavermusik - undervejs synger vi en række fællessange.

Det er vores håb at det nye instrument kan blive til glæde og gavn for sognenes beboere i mange år frem til mange slags arrangementer, og at det kommer til at tiltrække fremtidige organister og koncertudøvere. - Vi tænker, det også med tiden kunne inspirere til nye musik-aktiviteter i huset, fx sammenspil, musik-cafe, undervisning...

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs.

Alle er velkomne!

Birgitte Østergaard, organist


Byfest og friluftsgudstjeneste i Bøstrup

Skrevet: 01-08-2018
Lørdag den 4. august 2018 kl. 11.00 på festpladsen ”Tages Lyst”, beliggende for enden af Hørvænget forbi forsamlingshuset.

Dagen indledes med friluftsgudstjeneste ved sognepræst Lene Sander.

Violinist Ian van Rensburg bosiddende i Bøstrup og kirkernes organist Birgitte Østergaard Petersen vil underholde med festlig musik undervejs.

Efter gudstjenesten serverer arrangørerne fra Bøstrup Forsamlingshus’ bestyrelse en let frokost. Derefter vil dagens øvrige program tage sin begyndelse.