granslev

Koncert med Anna Lystbæk i Houlbjerg Kirke

Skrevet: 01-09-2021
torsdag d. 23. september kl. 20.00

Den 34-årige vestjyde har vist sig som en mange-facetteret sanger, pianist og sangskriver, der har en bred vifte af koncerter bag sig. Både som akkompagnatør og med egne projekter.

I februar 2018 udgav hun det stemningsmættede debutalbum ”Myth House”, og i marts 2021 tager hun på turné med opfølgeren ”Room for Love”. Med sig har hun guitaristen Rune Kjeldsen (har gennem årene været fast guitarist hos Poul Krebs, Hush, Steen Jørgensen, The Savage Rose, C.V. Jørgensen,

Carl Emil Petersen m.fl.), som også har været medproducer på albummet, der er indspillet på tværs af landet fra hver deres hjemmestudie i henholdsvis Spjald og København.

Når man lytter til Annas musik, er det de brede klange, de stærke og sarte toner, den varme og

modne vokal og en legende tilgang til musikken, man hører. Lyden er atmosfærisk og trækker tråde tilbage til folkemusikken, jazz, afro og blues, men med en lyrisk og nordisk tone. Den spænder mellem det let tilgængelige og det mere eksperimenterende udtryk. Det mørke og det lyse.

Det triste og det smukke. Koncerten vil bygge på de to albums ”Myth House” og ”Room for Love” – med Annas nærværende vokal i front, hendes fantasifulde touch på tangenterne samt Runes sublime guitarspil.

Inden koncerten inviterer menighedsrådene på et måltid mad og fællessang med høsttema i Sognehuset i Houlbjerg kl. 18.00. Tilmelding til: jessen.marianne@gmail.com

Sognekoret

Skrevet: 10-08-2021
Vi har sæsonens første koraften torsdag d. 2. september kl. 19.30-21.30. Sangaftenerne foregår i Sognehuset i Houlbjerg, og nye sangere er hjerteligt velkomne!

Koret synger ofte 3-stemmigt, og repertoiret er en bred blanding af folkelige, klassiske og rytmiske sange, og der er både kirkelig og verdslig musik på programmet. Vi medvirker ved udvalgte gudstjenester og arrangementer i løbet af året.

Sognekoret er et glad og hyggeligt kor. Hver sangaften har vi stemmeopvarmning og korøvelser, men man behøver ikke kunne noder for at være med. Der er altid en hyggestund undervejs – med kaffe og kage! Vi synger gerne sange fra højskolesangbogen.

Det er gratis at deltage, og man er velkommen til at komme på besøg og prøve!

Pilgrimsvandring

Skrevet: 02-07-2021
Søndag d. 29. august arrangerer aktivitetsudvalget en pilgrimsvandring ud fra Haurum kirke. Vandringen ledes af Steen Rasmussen, som tidligere har ledet vores pilgrimsvandringer. Vandringen indledes med en kort gudstjeneste med start kl. 9.30.

Sogneudflugt

Skrevet: 28-06-2021
Torsdag d. 26. august

Den populære sogneudflugt går i år til Djursland. Vi skal ind at se og høre om Kalø Jagtslot og Bregnet kirke. Vi finder forhåbentlig også et sted, hvor vi kan få kaffe og lagkage. Bussen kører fra Sognehuset i Houlbjerg kl. 12.30, og vi forventer at være hjemme inden kl. 18.00. Pris for at deltage er 50,- kr. Tilmelding til jonna@granum.dk senest d. 17. august i øvrigt efter ”først til mølle” princippet.

Bålgudstjeneste i Granslev

Skrevet: 20-06-2021
Søndag d. 27. juni kl. 19.00

Også i år inviterer menighedsrådet til bålaften i Granslev på Lars´ eng, Møllegyden 1. Vi starter med en lille gudstjeneste, hvorefter der bydes på musikalsk underholdning, igen i år af det lokale Granslev Byorkester! Bandet består af Finn Rose, Torben Olsen, Villy Madsen og Jens Jensen, som synger og folder sig ud på guitar, saxofon, klarinet, harmonika, mundharpe og bas i egne arrangementer i folkelige genrer. I forlængelse af musikken byder menighedsrådet på kaffe og kage. Alle er velkomne denne midsommeraften til stemningsfuldt samvær i Granslevs skønne natur! PS. Vejret plejer altid at være med os, men hvis det bliver for dårligt, forflytter vi arrangementet til Granslev Kirke.