Granslev kirke

Ændring i fotoalbum

Fotoalbummet her på siden er blevet ændret, så det nu også kan indeholde videoer. Kig på det!

Bålgudstjeneste på Lars´ eng – Granslev

Søndag den 25. juni kl. 19.00

fejres midsommeren traditionen tro med bålgudstjeneste i Granslev på Lars’ eng, Møllegyden 1.

Sopran Laura Flensted Jensen vil underholde med sommerlige sange undervejs i gudstjenesten.

Medbring gerne stol eller tæppe. Vi håber på godt vejr, men skulle det blive regn, rykker vi gudstjenesten ind i kirken.

Efter gudstjenesten tændes bålet, og alle er velkomne til at blive og nyde samvær, natur og stemning – såvel som den lille forfriskning menighedsrådet serverer.

Sommeraftensgudstjeneste i Haurum kirke

Torsdag d. 1. juni, kl. 19.30 – med kor og fællessang!

Denne sommeraften afslutter kirkernes voksenkor deres sæson og giver i aftenens løb smagsprøver på lidt af deres repertoire.

Der bliver først en lille gudstjeneste, hvorefter alle får lejlighed til at synge med på en række sommerlige fællessange!

Menighedsrådet byder undervejs på en forfriskning og lidt til den søde tand!

Alle er velkomne!

Indvielse af sognehus

Indvielsen af nyt fælles sognehus, Villungsvej 16, Houlbjerg finder sted 7. maj 2017 kl. 11.00 - ca. 16.00.

11.00 - 12.00 Festgudstjeneste i Houlbjerg Kirke

12.15 - 14.00 Officiel indvielse med frokost

14.00 - 16.00 Lær huset at kende. Kaffe og kage

Alle interesserede er hjerteligt velkomne til frit at komme på besøg i løbet af dagen i kortere eller længere tid, som det kan passe